Calendari/Kalender

Properes Activitats

NOTA: Aquest calendari és orientatiu. Hi poden haver canvis mentre prepararem les activitats però els publicarem a la web i a les xarxes socials amb temps. Per estar sempre al dia, connecta’t a nosaltres via facebook, twitter o instagram i apunta’t per rebre els nostres Newsletter enviant-nos un email a centrecatalacolonia@gmail.com
Data d’actualització: 19/01/2024

Activitats planificades i/o en preparació 2024:

  • 25/2/2024 Assemblea General Ordinaria de Socis
  • 16/3/2024 Calçotada
  • 12/4/2024 1a Trobada virtual -Club de Lectura
  • Sant Jordi
  • Sant Joan
  • Diada
  • Castanyada
  • Festa de Nadal

Últimes Activitats fetes

I en paral.lel continuen les classes de català a Colònia/Katalanisch Sprachkurse, l’Espai Familiar i l’Esplai :
Grups A1, A2 i B2 per adults, l’Escoleta, l’Esplai i l’Espai Familiar després de les vacances. Si coneixeu algú que vulgui aprendre el català no dubteu de contactar-nos, els grups són oberts! Clica aquí per a obtenir més informació.

Neue Katalanisch Sprachkurse – bitte meldet Euch, wenn ihr Interesse an einem unserer Kurse A1/B2/Jugendliche habt. Wir informieren Euch gerne.

Taller per a nouvinguts/Workshop Neuankömmlinge in NRW

Si comptem amb un mínim de participants hi haurà taller aquest any (virtual o presencial, segons convingui). Els temes que es tractaran són: la vida a Colònia i a NRW (tradicions-referents culturals-calendari), informació d’interès del Centre, eines de la Catalunya Exterior i torn de preguntes i presentacions. Si hi esteu interessats si us plau envieu-nos un email per fer la inscripció.

Taller totalment gratuït. La durada és de 1,5 hores aproximadament.

Workshop Neuankömmlinge in NRW/ Vereinsinteressierte – nach Bedarf (Sprache des Workshops: Katalanisch)

Programa de radio: Què passa a la diàspora? la FIEC t’ho explica magazín quinzenal que s’emet el segon i quart dilluns de cada mes, per la Ràdio Amèrica Barcelona RAB.cat, a les 19hs. i 03hs.

Visites guiades, concerts, cursos de cuina i altres activitats en preparació.

Deixa un comentari