Escoleta catalana – Katalanischunterricht für Kinder

***Català***

L’Escoleta (classes de català per a nens, dissabtes d’11 a 12:30) segueix en marxa i encara hi ha places als dos grups:
– Petits (de 2 a 4 anys)
– Grans (a partir de 5 anys)

Les activitats en tots dos grups tenen com a objectiu que els nens i nenes adquireixin confiança a l’hora d’expressar-se en la llengua catalana, que ampliïn vocabulari i millorin la seva comprensió de la llengua.

Les classes també tenen com a objectiu reforçar i intensificar els vincles dels infants i joves amb la cultura catalana. A aquest objectiu s’hi vol arribar a través de les classes, combinades amb una sèrie d’activitats més lúdiques i gastronòmiques on també es treballaran aspectes lingüístics.

Hi estàs interessat? Per a més informació i inscripcions escriu-nos a: classescatalacolonia@gmail.com

Formulari d’ inscripció

Si només voleu estar informats de les activitats organitzades pel Centre Cultural Català de Colònia o voleu rebre més informació sobre l’Escoleta, podeu contactar amb nosaltres a través d’aquest formulari:

Sigueu Benvinguts!

***Deutsch***

L’Escoleta (Katalanischkurse für Kinder, samstags von 11 bis 12:30 Uhr) hat noch freie Plätze in den folgenden Gruppen:
– Petits (zwischen 2 und 4 Jahren)
– Grans (ab 5 Jahren)

Beide Gruppen haben das Ziel, dass die Kinder ihren Wortschatz und ihr Sprachverständnis auf Katalanisch erweitern und sich so selbstbewusst ausdrücken können.

Der Kurs bringt den Kindern die katalanische Sprache und Kultur auf spielerische Weise näher.

Bei Interesse füllen Sie bitte die Anmeldung aus und schicken diese per E-Mail an: classescatalacolonia@gmail.com

Anmeldungformular

Herzlich willkommen!

*****

Les professores

nuriaHola, sóc la Núria i tinc 28 anys, sóc de Tarragona però fa tres anys que visc a Alemanya, primer a Berlín i ara a Colònia. A Catalunya vaig estudiar Periodisme a l’Autònoma de Barcelona i un postgrau en fotografia. Una de les coses que més m’agrada és cuinar amb i pels amics, i actualment participo en la formació d’una colla castellera al Nordrhein-Westfalen. Abans d’emprendre l’aventura alemanya vaig passar molts anys com a nena i més tard monitora d’un cau a Tarragona. Aquesta experiència i la d’entrenadora infantil de bàsquet em van fer adonar de com m’agradava treballar amb nens i nenes. A Colònia he adquirit experiència en el camp de la pedagogia amb mitjans audiovisuals, que m’ha permès combinar la meva professió amb el treball en l’àmbit educatiu, un camí que m’agradaria seguir en el futur.

mariaHola! Em dic Maria, tinc 22 anys i sóc de Sant Just Desvern. L’any passat vaig viure a Berlín i fa dos mesos que he arribat a Colònia. He estudiat Llengües i Literatures Modernes (alemany i italià) a la Universitat de Barcelona i ara estic fent un màster de Lingüística a la Universität zu Köln. M’agraden molt les llengües, tocar el violí i m’encanta anar a la muntanya. He passat 10 anys al cau del meu poble, com a nena i com a monitora, i l’any passat vaig fer de professora de llengua per a refugiats. Totes dues activitats m’han fet guanyar experiència en l’àmbit de l’educació en el lleure i de l’ensenyament d’idiomes, dues coses en què gaudeixo molt i que trobo molt gratificants!

 

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s