l’Estiu és teu per a infants i joves catalans a l’exterior

Un any més s’ofereix la possibilitat de que infants i joves catalans de 8 a 16 anys residents a l’exterior puguin participar del programa de vacances “l’Estiu és teu” que organitzen la Direcció General de Joventut i l’Agència Catalana de Joventut.

Us fem arribar la informació de la qual disposem actualment perquè aquelles famílies que es plantegin aquesta oportunitat puguin fer-ho amb la màxima previsió possible de cara a les vacances estivals dels seus fills i filles. Després de Setmana Santa ens ampliaran la informació amb detall del programa i temes logístics concrets.

En virtut de les experiències dels dos anys anteriors, enguany, gràcies a la gentilesa i compromís de Joventut de la Generalitat de Catalunya, us oferim una doble alternativa:

  • Una estada adreçada exclusivament als catalans residents a l’exterior (de caràcter multiesportiu combinat amb reforçament (lúdic!) de la llengua catalana. L’estada seria de 10 dies a la Molina (Cerdanya) i es desenvoluparia durant la segona quinzena del mes de juliol (aproximadament entre el 14 i el 23 de juliol). El preu aproximat de la proposta de la qual trobareu tots els detalls en el document annex a aquest correu és de 540€ que inclou l’estada, la manutenció i les activitats. Així mateix, també es preveu oferir un servei de transfer pel viatge entre Barcelona i la Molina però això encara està per tancar.
  • Per aquelles famílies que no tinguin disponibilitat per la segona quinzena del mes de juliol o bé prefereixin que els seus participin en estades amb els catalans residents a Catalunya, l’Agència Catalana de Joventut ens ofereix la reserva de places a totes les estades que organitzaran en el marc del programa l’Estiu és teu i que podeu trobar detallades a www.estiuesteu.cat<http://www.estiuesteu.cat>. El període de preinscripció pels catalans de Catalunya acaba el proper 29 de març però en el cas dels catalans a l’exterior aquest període s’allargarà. Tots els detalls sobre el procediment i període d’inscripció  us seran detallats els propers dies. Aquesta proposta ofereix la possibilitat, doncs, de poder triar la localització de l’estada o el contingut de la mateixa.Aquesta és una de les col·laboracions governamentals que ens fa més il·lusió perquè permeten el contacte amb Catalunya i la seva llengua als més petits i joves expatriats en una experiència que, segons ens consta dels participants d’edicions anteriors, resulta ser més que satisfactòria.

    Us preguem que feu difusió amb l’objectiu que, quantes més famílies es puguin beneficiar d’aquesta proposta, millor.

    Aprofitar l’avinentesa per agrair a la Direcció General de Joventut i a l’Agència Catalana de Joventut la seva excel·lent predisposició i il·lusió per arribar, també, als infants i joves catalans residents a l’exterior.

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en informació general i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s