COMUNICACIÓ 9N

vota per catalunya-deutsch

Benvolgudes sòcies, benvolguts socis, Benvolguts amics nostres,

Us adrecem aquesta informació que pot ser del vostre interès.

Com molts de vosaltres sabreu, el president de la Generalitat va anunciar el dimarts, en roda de premsa, la determinació i compromís del Govern de Catalunya d’organitzar un procés consultiu de vot de cara al 9 de novembre amb l’objectiu que els catalans i catalanes puguin expressar la seva opinió respecte el futur polític de Catalunya.

Atesa la impossibilitat tècnica d’impulsar la consulta tal com estava prevista, d’acord amb la Llei i el Decret de convocatòria corresponent, la Generalitat està treballant per oferir la informació sobre les característiques principals del procés consultiu.

Per la nostra part us recomanem que resteu pendents dels següents portals:

Participa 2014
Secretaria d’Afers Exteriors i de la Unió Europea

Com ja és públic mitjançant el portal participa2014, uns dels documents que es podran emprar per acreditar el dret a participar és la inscripció al Registre de catalans i catalanes residents a l’exterior. Per aquest motiu, us recordem a tots vosaltres que vivíu a l’exterior i que no disposeu d’un DNI vigent amb adreça a un municipi català i que reuniu els requisits d’inscripció al Registre (recordeu: nacionalitat espanyola, residència efectiva a l’exterior registrada al consolat espanyol corresponent i darrer veïnatge administratiu a un municipi de Catalunya) que féssiu el tràmit per sol·licitar la inscripció, el més aviat possible, d’acord amb la informació de la web informativa sobre el Registre.

Els fills de pare/mare català i pare/mare alemany -o altra nacionalitat- i que hagin fet ja els 16 anys podran participar en aquesta consulta. Els requisits són els mateixos  ja exposats. Recordeu que els vostres fills tenen el PERE al mateix lloc de veïnatge de la mare o del pare que tingui la nacionalitat espanyola.

Us comuniquem també que el lloc més proper per anar a votar pel que fa a la nostra circumscripció és Brussel·les, per tal motiu voldríem organitzar la possibilitat d’anar-hi plegats aprofitant els vehicles disponibles.

Salutacions,
La Junta

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en informació oficial i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s