Intimíssims Amics de les Arts

Més de 120 persones van poder gaudir el passat dissabte al vespre, 21 de maig, de les cançons, les bromes i l’estil més personal d’un dels grups catalans del moment: Els Amics de les Arts actuaven a la sala del Wohn-Bar de Colònia per un públic privilegiat.

Els artistes, propers i a disposició dels assistents com poques vegades poden, per la febrada que han ocasionat en les darreres gires, van delectar el públic que va seguir amb entusiasme i cantant els temes més coneguts de la formació.


Amb anglès van posar-se el públic alemany a la butxaca, amb històries i bromes que van contribuir que la vetllada fos encara més un èxit anunciat. Alguns entenien les lletres, altres se’n feien una idea, alguns, però gaudien encara que només fos per la música, i és que tothom, va sortir del concert  amb un somriure d’orella a orella.

Així defineixen al seu blog l’acollida al Wohn-Bar: Ambient impressionant i ple total amb gent vinguda de Köln i els voltants. Hi ha gent que “inclús” ha vingut mig-expressament de Barcelona. Gràcies a tots!

Gira per les alemanyes
Aquesta vegada han estat els catalans de l’estranger, els d’Alemanya, els que han pogut gaudir de la seva música. Una petita gira organitzada pels lectors i lectores de català de diferents universitats alemanyes, entre elles la de Colònia, ha portat els Amics de les Arts a Tübingen, Saarbrücken, Bochum, Köln, Hamburg i Berlín  i tornaven a finals de setmana a Barcelona amb molts quilòmetres a l’esquena però contents de l’esperiència. Així ho han fet constar en el seu blog, amb tots els detalls el German Tour que ha posat el punt i final d’una gira que segons expliquen ells mateixos, va començar a Calaf (Anoia) el 2009 i ha acabat a Berlin aquest 2011.

Deixa un comentari